penaja utama

SUKAN

SKUAD HARIMAU MALAYAskuad harimau malaya kini bangkit semula setalh lama tidak menunjukkan taring...prstasi yang memberansangkan skuad bola sepak negara sejak akhir2 ini amat memberi impak kepada persepsi masyarakat di tanah air...kejayaan demi kejayan kini hampir di genggam..

kejayaan pertama skuad harimau malaya kita mula di kejohanan sukan sea laos..selepas membenam thailand 2-1 kemudian membelasah skuad laos di pusingan separuh akhir dengan jaringan 3 berbalas 1..dan menjadi juara sukan sea selepas membenam vietnam 1 0....kemarau menggengam emas sukan sea akhirnya terlebur selapas 2 dekad yg lalu....

kemudian..tahun seterusnya..skuad negara menampil aksi yg membanggakan setelah menawan piala suzuki aff buat kali pertama sejak ia di pertandingkan..corak dan taktikal yg berkesan yg di gubah le k rajagobal...


tahun 2011., target seterusnya adalah layak ke olimpik......kini d leg pertama, msia telah membenam pakistan...dan leg kedua, anak buag ong kim swee akan ke lahore...dan memastikan kita layak ke tempat kelayakan olimpik..

jika kita berjaya layak ke olimpik..suda pasti kita mengidamkan skuad harimau malaya beraksi di pentas piala dunia......amin2..semoga tercapai la !!